Новини

Виробництво сухого молока істотно знизилося і буде продовжувати знижуватися і далі

Сушильний сезон в Україні майже закінчився. Працюючими залишилися кілька заводів, які використовують сировину від населення, яка з літа не дуже подорожчала. – ІНФАГРО

Подробнее >>

Упаковка Plasticor змінює колір, коли харчовий продукт стає непридатний для споживання

Вчені Федерального університету Ріо-де-Жанейро (UFRJ), Бразилія, розробили та виготовляють пластикову упаковку Plasticor, яка біологічно розкладається.

Подробнее >>

Вийшла друга публікація щодо максимально допустимих рівнів вмісту забруднюючих речовин у харчових продуктах у ЄC та КНР

Держпродспоживслужба представила другу публікацію, присвячену аналізу вимог КНР та ЄС до безпечності харчових продуктів «Максимально допустимі рівні вмісту забруднюючих речовин у харчових продуктах в ЄC та КНР».

Подробнее >>

Держпродспоживслужба повідомляє про здійснення державного нагляду у 2019 році

Планові заходи державного нагляду (контролю) суб’єктів господарювання у 2019 році здійснюватимуться відповідно до наказу Держпродспоживслужби від 27.11.2018 № 965 «Про затвердження щорічного плану державного контролю Держпродспоживслужби України (у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини)».

Подробнее >>

Які проблеми обговорюють на Молочному форумі в РФ

Виступаючи сьогодні на V Міжнародному агропромисловому молочному форумі, Марина Петрова, генеральний директор «Petrova Five Consulting», торкнулася теми молочного фальсифікату, якого за даними РСПН на ринку РФ 10%.

Подробнее >>