Новини

Болгарія тисне на ЄС через «подвійні стандарти»

У Болгарії виявили, що харчові продукти, які продаються транснаціональними компаніями в країні, містять інгредієнти, відмінні від продуктів ідентичних брендів, що продаються в Австрії та Німеччині.

Подробнее >>

Національний стенд України на Sial Paris 2024

Цього року вперше Швейцарія у межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) підтримує участь 11 українських компаній-виробників органічної та молочної продукції на Sial Paris 2024.

Подробнее >>

Обсяг світового ринку концентрату сироваткового протеїну до 2033 року зросте до 16,53 мільярда доларів США

Відповідно до звіту дослідження, опублікованого Spherical Insights & Consulting, світовий ринок концентрату сироваткового протеїну (КСБ) у 2023 році оцінювався в 6,05 мільярдів доларів США.

Подробнее >>

Food Union торік експортувала 30% продукції на 45 млн євро

Провідний латвійський виробник молочних продуктів і морозива Food Union, що включає заводи Rigas Piena Kombinats і Valmieras Piens, у 2023 році почав роботу на нових експортних ринках і розвивав існуючі.

Подробнее >>

FT: Україна має скоротити обсяг тіньової економіки

Українська влада намагається для поліпшення фінансового стану країни реалізувати одразу декілька сценаріїв, які можна назвати сумішшю реструктуризації боргу, приватизації та підвищення ставок податків.

Подробнее >>

На Полтавщині розвиватимуть молочний кластер

У Полтавському державному аграрному університеті (ПДАУ) підписали меморандум про співпрацю в межах розвитку кластера Milk Local Product. Мета об’єднання – розвиток молочної галузі, крафтового виробництва кисломолочної продукції та сирів у Полтавському регіоні.

Подробнее >>