Чи можуть від сиру наснитися кошмари?
BBC Future розмістило статтю Клаудії Гаммонд, де автор розглядає питання – чи є частка правди у міфах про вплив вживання сиру на сни. ІНФАГРО пропонує переклад статті, зроблений українською службою BBC.
BBC Future розмістило статтю Клаудії Гаммонд, де автор розглядає питання – чи є частка правди у міфах про вплив вживання сиру на сни. ІНФАГРО пропонує переклад статті, зроблений українською службою BBC.
Компанія Pegah Dairy (також відома як Iran Dairy Industries) першою познайомила Іран з пастеризованими молочними продуктами. Щорічно на заводи підприємства надходить 1,2 млн тонн молока. У день Pegah випускає 5 тис тонн переробленого молока.
Дослідницький відділ Rabobank оприлюднив аналітичний матеріал про вплив здорожчання масла на виробництво печива. ІНФАГРО пропонує переклад.
ІНФАГРО публікує статтю The Mercury News про зміни тренду споживання молочних жирів в США завдяки науковим дослідженням. Зокрема, про вплив молочних жирів на ожиріння і ризик виникнення діабету.
Здається, українські молочники вже виходять із затяжної кризи, яку їм прийшлося пережити в 2014-2016 роках. Звичайно, невирішених проблем залишається ще досить багато, але порівнюючи поточну ситуацію з минулорічною, є певний привід для оптимізму. – ІНФАГРО
Стаття Анастасії Зануди на bbc.com присвячена аналізу витрат українців на харчування у порівнянні з іншими народами світу та ролі бідності у розподілі витрат.
У розвинених країнах спостерігається відновлення ентузіазму споживачів щодо споживання масла та молочного жиру замість продуктів, які виробляються з використанням замінників молочного жиру на основі рослинної олії.
Наприкінці 1944 року майор Хантер Райнберг, командувач 122 ескадри американського морського корпусу, захотів забезпечити своїх вояків морозивом, що було й не дивно, адже корпус розміщувався на Південно-Тихоокеанському острові Пелелью, вкритому джунглями.
140 років тому 9 фермерів з Голландії взяли в управління завод з виробництва сиру і дали початок одному з найуспішніших молочних бізнесів в світі – FrieslandCampina.
Молочна статистика України останніх місяців не є сюрпризом для тих, хто працює в галузі. Переробні підприємства хвилюють нестача сировини і якість молока, яке надходить у переробку, але великого галасу навколо цього поки що немає – адже й внутрішні продажі, які знизилися у період кризи, загалом, не ростуть.