ІНФАГРО поновлює web-публікацію даних моніторингу молочної галузі України

Аналітичне агентство ІНФАГРО, яке постійно відстежує тенденції молочного ринку України та світу, вважаючи молочну галузь виключно важливою для економіки країни, відновлює web-публікацію деяких даних моніторингу галузі.  ІНФАГРО

Молочна галузь України переживає не найкращі часи: зменшується поголів’я, відповідно зменшується і виробництво молока в країні, оскільки зростання продуктивності корів не може компенсувати втрати при існуючому темпі скорочення поголів’я.

Співвідношення обсягів виробництва молока, що виробляється різними категоріями виробників, як і раніше, не на користь молочнотоварних ферм, частка яких у загальному обсязі виробництва близько 30%. Решта 70% молока виробляється в господарствах населення і там же використовується: для власного споживання та для продажу на ринках.  В обсягах, що закуповуються заводами для переробки, лише 19,5% молока отриманого від господарств населення.

За даними моніторингу на сторінці «Молочна динаміка» сайту ІНФАГРО всі, хто цікавиться станом галузі, можуть отримати уявлення про динаміку виробництва молока, виробництво деяких молочних продуктів, зовнішню торгівлю та цінові тенденції.

Запрошуємо фахівців молочної галузі, державних діячів, фермерів та переробників, а також споживачів молочної продукції на сторінку «Молочна динаміка» https://infagro.com.ua/ua/molochna-dinamika/. Дані оновлюються щомісяця.

ІНФАГРО

Останні новини: