Польща: попит на масло не зменшується попри зростання цін

Обізнаність споживачів щодо цінності вершкового масла протягом останніх кількох років неухильно зростала і зараз вона дуже висока, – розповіла виданню Forum Mleczarskie Handel Малгожата Цебелінська, торговий директор компанії Mlekpol (SM).

– Вершкове масло є джерелом біоактивних ліпідів і поживних інгредієнтів, в то у числі жиророзчинних вітамінів.  Його продаж завжди динамічно зростає в передріздвяний період.  Тенденцією, яку помітили у цей період, був вибір споживачем жирів у більших упаковках.

– Наші клієнти охоче беруть не тільки традиційне масло Łaciate 200 г, популярними є також упаковки брускової форми по 300 і 500 г. Незважаючи на коливання цін на масло в останні роки, поляки регулярно вживають цей продукт і загалом попит на тваринні жири не зменшується.

Популярні також суміші для швидкого намазування з високим вмістом вершкового масла.  Mlekpol, відповідаючи на очікування споживачів, також почав випускати суміш масла бренду Łaciate з додаванням рослинної олії.  Цей продукт викликав великий інтерес завдяки смаку та структурі, що дозволяє його легко намазувати, – додає Малгожата Цебелінська, торговий директор Mlekpol (SM).

forummleczarskie.pl

Останні новини: