Статті

Науковці про пальмову олію

Публікуємо переклад анотації свіжої статті італійських науковців педіатричної клініки відділення хірургічних та біомедичних досліджень університету міста Перуджа “Вживання пальмової олії в харчуванні дітей”, опублікованої у квітні цього року. – ІНФАГРО

Подробнее >>

Як у 2005 – 2017 роках в Україні змінювалося виробництво молочних продуктів та торгівля ними

За матеріалами агентства ІНФАГРО портал agropolit.com представив основні дані динаміки виробництва, споживання, продажу та імпорту молочних продуктів в Україні в 2005-2017 роках:

Подробнее >>

100-річчя боротьби з фальсифікацією масла пройшло тихо і непомітно

Ще у 1913 році Міністерством внутрішніх справ Російської імперії було видано книгу Семена Леонідовича Рашковича, директора Санітарно-технічного інституту, «Фальсифікація коров’ячого масла кокосовим жиром».

Подробнее >>

“Влада мені постійно не давала спокою.” Чому бельгієць хоче продати ферму на Львівщині

Засновник козиної ферми, на якій почали робити сир за оригінальними французькими рецептами – бельгієць Бернар Вілем – переконаний, що через корупцію сімейний бізнес в Україні приречений.

Подробнее >>

На вершковому маслі: як заробляють українські молокозаводи

Українці їдять все менше молочної продукції промислового виробництва. За 2017 рік цей показник скоротився на 6%, а частка молочної продукції в споживчому кошику впала до 41% – найнижчого показника за останні 6-7 років.

Подробнее >>

Молочний експеримент ТСН.Тижня: чи вдалося запровадити у школах “склянку молока на день”

У межах унікального проекту ТСН.Тиждень два місяці перевіряв вплив молока на дитячий організм. Аналізи засвідчили: кальцію в кістках дітей критично не вистачає.

Подробнее >>