За даними Держкомстату щороку в Україні виробляється 10,5 млн тонн молока. Проте, переробники використовують всього близько 4 млн тонн та нарікають на відсутність якісної сировини.
Скільки насправді є молока в Україні? Чому наша країна виробляє більше молока, ніж Білорусь, проте переробка майже вдвічі менша? Які перспективи української молочної продукції на зовнішніх ринках?
Зареєструйтеся тут, щоб прийняти участь в дискусії.
Місце та час: коворкінг “1900”, вул. Богдана Хмельницького, 32, 19:00
Спікери:
Максим Фастєєв, аналітик агентства ІНФАГРО
Світлана Жаглова, менеждер відділу закупівлі молока, компанія Данон
Андрій Брензович, заступник директора з розвитку бізнесу Чернігівського кластера ІМК
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
Додаткова інформація за телефонами: +380 44 236 2064, контактні особи Ольга Данилюк, Зоряна Гошовська.