У США створено робочу групу для оптимізації логістики експорту молочної продукції

Міжнародна асоціація виробників молочної продукції (IDFA), порт Лос-Анджелеса та транспортно-логістична компанія CMA CGM сформували робочу групу з експорту молочних продуктів, метою якої є вирішення проблем ланцюга поставок, які перешкоджають експорту молочних продуктів США.

Робоча група з експорту молочних продуктів зосередиться на розробці декількох рішень щодо морського транспортування та залізничного транспорту, включаючи дослідження способів об’єднання та оптимізації експорту молочних продуктів із США від кількох постачальників, щоб забезпечити більш консолідовані та привабливі замовлення, а також працюватиме над покращенням доступності залізничного транспорту у внутрішніх районах США, щоб охопити не прибережних експортерів.

Група також визначать життєздатність впровадження концепції «швидкої смуги» для суден, які погоджуються відправитися з повними або з меншою кількістю порожніх вантажних контейнерів, а також визначать узгоджені умови для експортерів, які використовують порожні контейнери, які зараз  наявні у портах США, також буде розглянуто встановлення гарантій використання замовлень контейнерів, які замовляються і потім не використовуються.

“Експорт молочної продукції США досяг майже рекордних 6,4 мільярдів доларів у 2020 році і продовжував тримати блискучі темпи в 2021 році через зростаючий світовий попит, але молочна промисловість США могла б експортувати набагато більше по всьому світу, якби була більша надійність і передбачуваність в  ланцюгу поставок”, – сказав Майкл Дайкс, президент IDFA.

IDFA стверджує, що більша передбачуваність і надійність ланцюга поставок молочної продукції в США, яка була сильно напруженою протягом місяців, є важливою для поточного та майбутнього успіху молочної промисловості США. Поточна ситуація коштує американським молочним компаніям мільйони доларів і завдає шкоди довірі та репутації американських експортерів молочної продукції серед глобальних клієнтів. Прикладом є становище експортерів молочної продукції, які змушені перевозити продукцію повітряним транспортом більше, ніж будь-коли раніше, іноді в 20 разів дорожче, щоб  виконувати закордонні контракти.

Оголошення про створення робочої групи з’явилося після переговорів між IDFA, керівництвом компаній членів IDFA та окремими портами та перевізниками у спробі розробити ринкові рішення для вирішення проблем ланцюга поставок, з якими стикається американський експорт молочної продукції.  IDFA також активно співпрацює з Міністерством сільського господарства США, Білим домом, Міністерством транспорту США та іншими агенціями для їх обізнаності про стан справ у галузі та забезпечення життєздатності молочної промисловості США.

ІНФАГРО за матеріалом dairyreporter.com

Останні новини: