Польські виробники молочної продукції віртуально брали участь у CIIE, Китай

Організатори міжнародного ярмарку CIIE надали віртуальну платформу для всіх зацікавлених експонентів, включаючи найбільшу в молочній промисловості Польщі асоціацію, яка віртуально представила портфель продуктів компаній членів асоціації.

Поточна четверта хвиля пандемії COVID-19 стала завадила кільком міжнародним учасникам продемонструвати свою продукцію на майданчику Китайської міжнародної виставки імпорту (China International Import Expo), що відбулася в Шанхаї, але організатори подбали про те, щоб надати віртуальний майданчик для всіх зацікавлених учасників.

Польська молочна палата (PIM), найбільша в країні асоціація, що подає молочну промисловість, вирішила стати віртуальною, продемонструвавши, використовуючи Інтернет, портфель продуктів своїх членів.

“Організатори великих торгових ярмарків Китаю, таких як CIIE, дуже ефективно адаптувалися до нових умов і врахували труднощі іноземних експонентів”, – розповіла агентству “Сіньхуа” Агнешка Малішевська, директор PIM.

Польське молоко та молочні продукти вже давно присутні на полицях китайських магазинів і стають все більш популярними у споживачів.  Малішевська пов’язує цей успіх із найвищою якістю польського молока.  «Я завжди наголошую, що наші продукти виготовляються з молока найвищої якості за традиційними рецептами».

«Польські молочні продукти стають все більш популярними на китайському ринку не в останню чергу завдяки відданості справі та досвіду PIM», – сказала вона.

«Незважаючи на пандемію коронавірусу, експорт польських молочних продуктів до Китаю зріс у 2020 році і ще більше збільшився цього року».

Малішевська віддала належне China Railway Express (CRE) за “професійні” вантажні перевезення між Польщею та Китаєм.  «Я знаю, що польські компанії, зокрема наші виробники молочної продукції, використовують залізничні перевезення, швидкі та безпечні», – сказала вона.  «Я безперечно рекомендую компаніям-членам PIM розглянути можливості більш широкого використання CRE».

ІНФАГРО за матеріалами XINHUA.NET

Останні новини: