Olam International отримала кредит ЄБРР на $200 млн

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надав кредит у розмірі 200 млн доларів США Olam International Limited, глобальному трейдеру зі штаб-квартирою в Сінгапурі.

Кредит ЄБРР буде використовуватися для фінансування закупівель сільськогосподарських товарів, таких як фундук, сухі молочні продукти, зерно і цибуля в окремих країнах операцій.  Місцеві дочірні підприємства компанії візьмуть на себе переробку, зберігання та продаж цих товарів.

Європейський Союз і Фонд технічного співробітництва TaiwanBusiness-ЄБРР нададуть донорську підтримку в розробці нових методологій і процесів для управління ризиками, пов’язаними з кліматом, і стрес-тестування в Єгипті і Туреччині.

Olam International – це компанія з виробництва продуктів харчування і агробізнесу, яка постачає продукти харчування, інгредієнти, корми і волокна більш ніж 25 000 клієнтам в більш ніж 60 країн світу.  Компанія на 53,4% належить Temasek Holdings і 17,4% – Mitsubishi Corporation.

Компанія нещодавно опублікувала свої результати за перше півріччя 2020 року, які показують зростання виручки на 7,1% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, але зниження EBIT на 18,8%.  Підрозділ Olam Food Ingredients (OFI), який включає молочні інгредієнти, показав зростання виручки на 8,8% в порівнянні з тим же періодом 2019 року, але зниження EBIT на 40,1%.

На сьогоднішній день ЄБРР інвестував близько 13 млрд євро (15,5 млрд доларів) в більш ніж 740 проектів агробізнесу, з яких 99% перебувають в приватному секторі.  ЄБРР прагне зміцнити виробничо-збутові ланцюжки агробізнесу та сприяти економічним перетворенням в регіонах, куди він інвестує.

ІНФАГРО за матеріалом dairyreporter.com

Останні новини: