ГК «Молочний альянс» взяла участь у виставці Gulfood-2020

Група компаній «Молочний альянс» традиційно взяла участь у міжнародній виставці продуктів споживання та напоїв Gulfood, яка проходила з 16 по 20 лютого 2020 року в Dubai World Trade Center.

На стенді компанії були представлені сухе молоко та сироватка, вершкове масло, ультрапастеризоване молоко та вершки, молочні каші, тверді, м’які, розсільні та плавлені сири.

Gulfood-2020 стала найбільшою за масштабом і найбільш впливовою в світі виставкою харчової промисловості й виробництва напоїв, з найбільшою кількістю відвідувачів, експонентів і бізнес-операцій, проведених протягом чотирьох днів виставки.

Глобальна присутність на виставці Gulfood-2020 була підтверджена 120 офіційними національними павільйонами. Gulfood надає можливість проведення торгових операцій для місцевих, регіональних та міжнародних виробників, постачальників, дистриб’юторів і роздрібних торговців.

Серед відвідувачів виставки Gulfood-2020 були власники і службовці супер- і гіпермаркетів, бакалійних магазинів, виробники, імпортери, експортери, дистриб’ютори продуктів і напоїв; готельєри та ресторатори.

Участь у виставці Gulfood-2020 надала можливість ГК «Молочний альянс» не лише активно розвивати міжнародний напрямок своєї діяльності, але й набути нових партнерів і впевнено розширювати ринки збуту.

milkalliance.com.ua

Останні новини: