Терра Фуд вийшла на ринок Нігерії

Компанія «Терра Фуд» відправила в Нігерію першу партію продукції, яку африканська країна вже отримала у грудні 2017 року.

Згідно з повідомленням компанії, в першій партії «Терра Фуд» відвантажила 23 580 кг продукції (шоколадна паста ТМ «Чоконатто» різної маси і упаковки — 500 г і 1 кг).

«Ми плануємо розширювати лінійку продукції спредів (м’які маргарини для жарких країн), а також розробляти нові продукти, в яких зацікавлений ринок Нігерії, наприклад, згущене молоко», — розповіла менеджер з регіонального розвитку нових ринків компанії «Терра Фуд» Ольга Бубніковіч.

За її словами, компанії потрібно адаптувати упаковку для існуючих продуктів і запропонувати альтернативну торгову марку для шоколадної пасти.

Як зазначають в «Терра Фуд», контракт з новими партнерами був підписаний ще в листопаді 2015 року, після чого почалася тривала процедура сертифікації NAFDAC (Національне агентство Федеративної Республіки Нігерія). В рамках сертифікації виробничі майданчики компанії відвідали інспектори вищеназваного агентства з управління і контролю за продуктами харчування і ліками. Тоді представники NAFDAC ознайомилися з технологіями виробництва різних видів продукції, взяли участь в дегустаціях і відзначили високу якість і смакові характеристики продукції,  високий рівень гігієни виробництва, а також рівень підготовки фахівців.

agroportal.ua

Останні новини: