Катар зацікавлений купувати українську молочну продукцію

image

10 липня Посол України в Катарі Євген Микитенко і радник з економічних питань Володимир Куруц в центральному офісі катарської групи компаній Ali Bin Ali Group провели переговори з фінансовим директором групи А. Іфтікаром. Компанія спеціалізується на оптовій торгівлі продуктами харчування.

У ході бесіди були обговорені перспективи налагодження співпраці з українськими виробниками та постачальниками агропромислової продукції. Катарським бізнесменам були презентовані можливості АПК України, передані пропозиції та контактні дані низки провідних вітчизняних сільськогосподарських компаній (AVANGARD CO IPL, OVOSTAR UNION, Veres Group, JAY-GROUP LLC, Galicia TM, UKRAGROGROUP INVEST, “KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD” LLC, “August – Kiy” LTD, Agrofirm Pole Ltd, Amtek Trade LTD, UKRINTORG та ін.).

Представники Ali Bin Ali Group висловили зацікавленість у можливості закупівлі в Україні для постачання на катарський ринок продуктів харчування, зокрема продукції птахівництва, соняшникової олії, молочних виробів.

Опрацьовується питання здійснення візиту делегації Ali Bin Ali Group в Україну для проведення предметних переговорів.

mfa.gov.ua

Останні новини: