Виробництво розташоване у селі Розсоша Хмельницької області та діє на базі колишнього маслозаводу. Торгова марка «Кобулетурі» пропонує споживачам продукти високої якості, в яких відтворені національні традиції Грузії – Подільська інтернет-газета.
Сендаль Ганна Йосипівна, комерційний директор ТОВ “Кобулетурі” Україна, розповідає: “Підприємство розпочало діяльність з масштабної реконструкції. Замінене все обладнання, відремонтовані стіни, стеля, а також повністю замінена каналізація. Вся комунікація від прийомки молока до готового продукту — нова та сучасна. І в результаті такої роботи тепер функціонує унікальний міні-завод з новим для українців продуктом. Завод виробляє продукцію з нашої української сировини, а от методи і технології виробництва дуже відрізняються”.
“Завод може виробляти вісім видів продукції: пастеризоване молоко, йогурт, сметану, бринзу, сир, кефір та масло”, — розповіла головний технолог виробництва Надія Іванівна Кирилюк.
Представив компанію власник компанії і ТМ Кобулетурі, Мамука Ахаледіані: “На ринку Грузії компанія “Кобулетурі” вже 15 років і зараз вона серед лідерів галузі”.
Нещодавно продукція компанії з’явилась на полицях магазинів Хмельниччини.