Молочні підприємства ТЕРРА ФУД продовжують працювати задля харчової безпеки України


Не зупинилися ні на день – молочний комбінат, маслосирзавод, сирзаводи ТЕРРА ФУД продовжують працювати.

Білоцерківський молочний комбінат, Тульчинський маслосирзавод, Крижопільський та Решетилівський сирзаводи – виробничі майданчики ТЕРРА ФУД – продовжують працювати, підтримуючи економіку України та забезпечуючи українців товаром першої необхідності. Сьогодні ТЕРРА ФУД та ще 2-3 українські молочні компанії працюють за себе і за “того хлопця”, адже міжнародні виробники молочної продукції призупинили роботу в Україні.

“Кожного дня наші співробітники виходять на заводи і, між сигналами сирен, продовжують виконувати свою роботу. Якісне харчування для українців – не менш важливе, ніж зброя. Наразі ми зосередилися на виробництві молочної продукції тривалого зберігання (UHT молоко, вершки). Також у фокусі масло, тверді та плавлені сири ТМ “Ферма” у зручному фасуванні 180 г та 70 г відповідно, – коментує ситуацію Анатолій Дроздов, директор з розвитку та інновацій ТЕРРА ФУД. – Компанія продовжує відвантажувати продукцію у мережі та роздрібні магазини, де тільки це можливо”.

Кожного дня компанія безкоштовно передає продукцію ТМ “Ферма”, Premialle “Біла лінія” “Тульчинка” волонтерам та районним адміністраціям в регіонах, де працюють наші підприємства. Серед підопічних ТЕРРА ФУД – штаби територіальної оборони в Крижополі та Вапнярці, санаторій для переселенців (жінки та діти) “Діброва”, військовий ліцей у Києві, дитячі лікарні “Охматдит” тощо.

ТЕРРА ФУД готовий надати гуманітарну допомогу всім, хто цього потребує. За наявності власного транспорту продукцію можна забрати на одному зі складів компанії.

hub.segodnya.ua

Останні новини: