Fonterra переглядає прогноз виробництва молока

Fonterra Co-operative Group Limited переглянула прогноз щодо виробництва молока в Новій Зеландії на 2021/2022 рр. до 1500 млн кілограмів в сухій речовиніhttps://dairymarkets.org/pubPod/pubs/P2.pdf (кгMS) порівняно з початковим прогнозом у 1525 млн кгМS.

Генеральний директор Fonterra Майлз Харрелл сказав, що зміна погоди та складні умови вирощування в багатьох частинах країни на початку сезону призвели до зниження фактичного збору молока, ніж минулого року.

«Ми очікували покращення умов у різдвяно-новорічний період, але цього не сталося», — сказав Харрелл. «У результаті ми переглянули наш прогноз на 2021/22 рік на 1,6% до 1500 млн кгMS».

Херелл повідомив, що через зниження постачання молока на даному етапі не потрібно змінювати обсяги продукції, яку кооператив пропонує до продажу на аукціоні Global Dairy Trade (GDT).

«Через високий попит на продажі поза GDT ми вже скоротили обсяги, які пропонували для продажу на аукціоні GDT на початку сезону. ​

«Ми будемо продовжувати стежити за ситуацією та ретельно керувати нашими продажами як на торгах GDT, так і поза ними». ​

ІНФАГРО за матеріалом dairyreporter.com

Останні новини: