Відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників харчової промисловості

В кінці минулого тижня відбулися урочисті збори, присвячені Дню працівників харчової промисловості. Організатором виступила Спілка молочних підприємств України.

У зборах взяли участь представники Міністерства агрополітики і продовольства України, Держпродспоживслужби, народні депутати, представники підприємств і асоціацій харчової галузі.

Вадим Чагаровський, голова Спілки молочних підприємств України, у своєму зверненні до учасників зборів висловив надію, що з відновленням роботи Міністерства агрополітики проблемам підприємств харчової промисловості буде приділятися належна увага і буде вжито заходів для їх вирішення.

Роман Лещенко, керівник Міністерства агрополітики, повідомив, що мініністерство готове до співпраці. За його словами, в міністерстві є розуміння того, що переробники сьогодні знаходяться у кабальних умовах. Він наголосив, що вже ведеться робота над забезпеченням підтримки вітчизняних виробників на законодавчому рівні: «Наша мета – у 2022 році прийняти Закон про внутрішню торгівлю і навести порядок у відносинах постачальників і торгових мереж. Міністерство аграрної політики підтримує переробників і вся його команда націлена на результат».

uadairy.com

Останні новини: