Уряд Канади фінансує переробників молока в Квебеку

Уряд Канади оголосив про інвестиції на суму понад 4,5 млн канадських доларів (3,6 млн доларів США) в три проекти, які допоможуть збільшити виробництво переробникам молока Квебека.

Заяву про це зробив міністр сільського господарства і агропродовольствія Канади, виступаючи в компанії Fromagerie Médard в Сен-Гедеона, яка отримає до 969 тис. канадських доларів (776 тис. доларів США) через інвестиційний фонд переробки молочної продукції (DPIF) і до 1 млн канадських доларів (800 тис. доларів США) через Міністерство економічного розвитку Канади для регіонів Квебека (CED).

Фінансування буде використано на придбання нового обладнання для підвищення продуктивності і зниження виробничих витрат. До 2025 року очікується, що це створить ще два робочих місця і збільшить переробні потужності на 74%.

Кооператив Nutrinor також отримав від DPIF до 395 тис. доларів США (316 тис. доларів США) на покупку системи ультрафільтрації. Проект дозволить кооперативу збільшити виробництво рідкого концентрату молочного білка, збільшити обсяги переробки,  а також збільшити кількість сироварень, яким він постачає свою продукцію.

Fromagerie Boivin отримує через DPIF інвестицію до 1,34 млн канадських доларів (1,07 млн ​​доларів США) на нове обладнання для збільшення виробництва і до 800 тис. канадських доларів (640 тис. доларів США) через Міністерство економічного розвитку Канади для регіонів Квебека для розширення свого виробничого приміщення і стратегічного придбання обладнання для оптимізації виробництва плавлених сирів і модернізації фасувальної лінії. Проект сприятиме розширенню виробничого приміщення, щоб співробітники могли фізично дистанціюватися.

Fromagerie Boivin переробляє близько 20 мільйонів літрів молока для виробництва 2,3 мільйона кілограмів сиру. Підприємство забезпечує повну зайнятість 85 осіб.

Інвестиційний фонд DPIF, оцінюваний в 100 млн канадських доларів (80 млн доларів США), покликаний допомогти переробникам молочної продукції модернізувати своє виробництво, сприяючи підвищенню їх продуктивності та конкурентоспроможності.

Бюджет Канади на 2021 рік пропонує додаткові інвестиції в розмірі 292,5 млн канадських доларів (234 млн доларів США) протягом семи років, щоб допомогти всім переробникам з регульованими поставками, включаючи переробників птиці і яєць.

У Канаді понад 500 переробників молока. У 2020 році в цілому вони здійснили продажів на 17 млрд канадських доларів (13,6 млрд доларів США) і забезпечували понад 25 тис. робочих місць. З урахуванням як прямої, так і непрямої зайнятості, сектор переробки молока Канади забезпечує близько 211 тис. робочих місць.

ІНФАГРО за матеріалами dairyreporter.com

Останні новини: