Офіційна позиція групи компаній «Мілкіленд-Україна» щодо нібито фальсіфікації масла

В Україні презентували результати другого етапу досліджень «Стоп Фальсифікат» щодо вершкового масла. Група крмпаній “Мілкіленд-Україна” опублікувала свою офіційну позицію щодо згадування в результатах своїх підприємств.

Серед зразків продукції, яку відбирали для дослідження, згадується масло солодковершкове виробництва Філії «Менський сир» ПП» КФ «Прометей» та Філії «Роменський молочний комбінат» ПП «Рось», які входять в Групу компаній «Мілкіленд-Україна».

Офіційна позиція групи компаній «Мілкіленд-Україна»

Серед зразків продукції, яка була відібрана для дослідження і яка нібито не пройшла випробування другого етапу, згадується продукція (масло солодковершкове) виробництва Філії «Менський сир» ПП «КФ «Прометей» та Філії «Роменський молочний комбінат» ПП «Рось».

Філія «Менський сир» ПП «КФ «Прометей» та Філія «Роменський молочний комбінат» ПП «Рось» входять до групи компаній «Мілкіленд-Україна», яка є безпосереднім власником ТМ Добряна, ТМ Роменське під брендами якої розповсюджується наша продукція. Товариство з обмеженою відповідальністю «Мілкіленд-Україна» гарантує якість своєї продукції в рамках зазначеного терміну реалізації та при дотриманні умов зберігання. Продукція наших підприємств виробляється виключно з натуральних інгредієнтів, є зразком якості, сертифікована міжнародним сертифікатом безпечності та якості ISO 22000 та має дозвіл для експорту в країни ЄС.

Враховуючи вищезазначене, ми вкрай стурбовані недостовірною інформацією, яка була озвучена головою ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» Владиславою Мироновою на круглому столі  “СТОП Фальсифікат. Масло солодковершкове II етап. Які проблеми насправді приховані?” щодо неякісної продукції наших підприємств. Оскільки, наприклад, Філія «Менський сир» ПП «КФ «Прометей» взагалі не здійснює виробництво масла солодковершкового, а в якості  продукції виробництва Філії «Роменський молочний комбінат» ПП «Рось» ми більш ніж переконані і готові до будь-яких додаткових досліджень.

З 2008 року на підприємстві Філії «Роменського молочного комбінату» ПП «Рось»  запроваджена та діє система  НАССР і підприємство сертифіковане міжнародною компанією SGS.
На усіх наших підприємствах існує система простежуванності по використанню сировини та відповідних інгредієнтів, проводиться вхідний контроль сировини, напівфабрикату та готового продукту. Також готова продукція підлягає періодичному контролю відповідно до затвердженого графіку в незалежних сертифікованих лабораторіях (ДП Укрметртесстандарт, ДНДІ, Сумська регіональна державна лабораторія Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, тощо).

Ми дуже обурені та наполягаємо  натому, щоб було зроблено спростування по Філії «Менський сир» ПП «КФ «Прометей», яку просто в зв’язку з неуважністю було включено у список фальсифікаторів. При маркуванні на упаковці вказано два «можливих» виробника продукції, але в дужках біля кожного з виробників стоїть відповідний номер, а на звороті упаковки чітко вказано номер основного виробника масла і це Філія «Роменського молочного комбінату» ПП «Рось», а не Філія «Менський сир» ПП «КФ «Прометей»,  тобто виробник єдиний. Тому незрозуміло, чому у переліку результатів другого етапу досліджень «Стоп Фальсифікат» є Філія «Менський сир» ПП «КФ «Прометей», яка відповідно до маркування на упаковці виробником масла не є!

В результаті ми маємо публікації та розповсюдження недостовірної інформації серед споживачів, яке може мати досить негативні наслідки в подальшому для нас як виробника.
Тому, зі своєї сторони, ми наполягаємо на спростуванні опублікованої інформації та поясненні ситуації з розповсюдження недостовірної інформації та халатного відношення при формуванні списку «фальсифікаторів».

Зі своєї сторони ми цінуємо кожного з наших споживачів, гарантуємо якість продукції та запевняємо, що технологія виробництва масла, яка використовується  Філією «Роменський молочний комбінат» ПП «Рось» передбачає використання виключно молочної сировини та отримання в результаті натурального, смачного та якісного продукту.

Ми відкриті до діалогу та готові надати пояснення, докази та свідчення щодо якості нашої продукції.

milkiland.ua

Останні новини: