На Вінниччині запрацював новий сучасний молокопереробний комплекс «Villa Milk»

Агрофірма «Ольгопіль», яку очолює Павло Каленич, запустила в експлуатацію новий завод «Villa Milk» з виробництва молочної продукції під однойменною торговою маркою.

Потужності молокопереробного комплексу знаходяться у селі Каташин Чечельницького району. Особливість підприємства в тому, що воно має завершений цикл виробництв – від вирощування кормів, утримання поголів’я молочного стада до переробки молочної сировини та виробництва кінцевого продукту споживання.

Сучасний фермерський комплекс європейського зразка з автоматизованим процесом доїння та високотехнологічний молокопереробний завод, який працює на новітньому обладнанні ізраїльської фірми «Tessa», дозволяють досягати показників найвищої якості продукції.

Відповідно до вимог міжнародних стандартів, на підприємстві впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000.

Потужність підприємства складає 5 тонн молока за зміну. З нього наразі виробляють шість видів молочної продукції (молоко 2,5% і 3,2% жирності, кефір 1% і 2,5% жирності, ряжанку та сметану), у майбутньому, асортимент продукції включатиме йогурти, масло, м’які сири та бринзу.

naparise.com

Останні новини: