Ринок сирного порошку на підйомі

image

За даними Allied Market Research, світовий ринок сирного порошку у період з 2017 до 2023 року буде зростати.

Компанії Lactosan, Land O’Lakes, Kerry Group, Kraft Foods, Aarkay Food Products, All American Foods, Kanegrade і Dairicoconcepts – лише деякі з компаній, що працюють на цьому ринку. Від їх роботи залежать компанії, що працюють в мережах фаст-фуду.

На думку дослідників Allied Market Research, зростанню ринку сирного порошку сприяють індустріалізація, урбанізація, вдосконаленні технології пакування їжі, а також збільшення кількості працюючого населення.

Більшість компаній, що виробляють сирний порошок, розташовані в США. “У 2015 році ринок сирного порошку Північної Америки був найбільшим як у грошовому виразі, так і за об’ємом. Зростає також і ринок Тихоокеанської Азії, оскільки там зростають доходи населення та змінюється стиль життя”, – говорить Сатьяджид Шинді, спеціаліст з цифрового маркетингу Allied Market Research.

Сирний порошок широко використовується такими фаст-фуд мережами як McDonald’s, Wendy’s, Burger King та KFC для приготування сендвічів,  їжі готової до вживання та різних спредів.

Однак, Шинді звертає увагу на те, що статті негативного характеру стосовно надмірного вживання сирного порошку можуть завадити розвитку ринку. Наприклад, Food and Drug Administration США попереджає, що деякий сирний порошок може містити фталати. Тому виробники сирного порошку весь час наголошують, що вони працюють, дотримуючись необхідних правил, а продукт проходить постійні перевірки.

ІНФАГРО за матеріалами Dairy Reporter

Останні новини: