Що випустили українські молокозаводи у квітні

imageВесняне збільшення обсягів сировини сприяє збільшенню обсягів переробки. Додаткову сировину українські переробники, як правило, направляють на випуск сезонних молокопродуктів: сухого молока, казеїну, масла. – ІНФАГРО

Зараз існує більше можливостей наростити виробництво експортоорієнтованих товарів, особливо сирних продуктів, збут яких до недавнього часу був досить суттєвим.

За обсягом випуску (тис. тонн) спектр молокопродуктів, випущених українськими молокозаводами у квітні, виглядає так:

pererobka_04-2017

Як очікують аналітики ІНФАГРО, цифри виробництва сезонних товарів у травні покажуть суттєве зростання. Цільномолочники, після значного скорочення виробництва у квітні, трохи збільшать випуск продукції.

ІНФАГРО

 

 

Останні новини: