Уряд Росії дасть публіці можливість спробувати молочні делікатеси, що спеціально робляться для високопосадовців

image

Прес-секретар президента РФ Олена Крилова повідомила, що з нового року відкриється інтернет-магазин з продажу молочних продуктів під торговою маркою “Кремлівська якість”.

Вона повідомляє через газету “Комсомольська правда”, що “молоко, пахта, йогурт і, можливо, сир”, що виробляються спеціально для адміністрації президента, депутатів і їх співробітників, будуть “запропоновані всім, а не тільки чиновникам”.

Високопоставлені російські державні службовці, як і раніше, мають доступ до харчових продуктів, вироблених виключно для них, як це було за радянських часів, коли спеціальні господарства дозволяли комуністичним лідерам уникати продуктів харчування в цілому низької якості, які пропонувалися щирокому загалу.

Пані Крилова, розповідає радіо “Говорить Москва”, відзначила, що ціни будуть “не вище, ніж в супермаркетах”, оскільки влада хоче переконатися, що ці товари “в межах можливостей всіх верств населення”.

Адміністрація президента почала займатися торгівлею продовольством ще в 2012 році, вийшовши на ринок зі своїми цукерками “Кремлівська білочка”, а молочні продукти з’явилися в деяких магазинах останнім часом для того, щоб протестувати ринок.

Інтернет реакція на це повідомлення була різна. Хтось із гумором зауважив, що не заперечував би взагалі обідати під крилами державного двоголового птаха, інші роздратовані, дізнавшися, що їх лідери все ще мають винятковий доступ до високоякісної їжі.

BBC

Останні новини: