Уряд США попросили допомогти молочним фермерам, закупивши сир

cheese-shelves

Оскільки в Америці молочні фермери потерпають від низьких цін на молоко, Національна федерація виробників молока (NMPF) звернулася до Міністерства сільського господарства США з проханням надання допомоги шляхом закупки сиру принаймні на $100 млн для харчування нужденних.

У листі, направленому в п’ятницю Міністру сільського господарства Тому Вілсаку, Національна федерація виробників молока закликає використати всі наявні у влади можливості для здійснення закупок сиру на $100 – $150 млн.

“Виробники молока і молочних продуктів тут, в Сполучених Штатах, потребують допомоги, щоб пережити наслідки 18 місяців низьких цін на молоко”, – сказав Джим Малгерн, президент і головний виконавчий директор NMPF. – “Ця закупівля допоможе як постраждалим фермерам, так і тим, хто не має можливості купувати молочні продукти”.

Закупка сиру на $150 млн означає, що через неприбуткові центри допомоги нужденним буде роздано 90 мільйонів фунтів сиру. А доходи всіх американських молочних фермерів це, як очікується, збільшить приблизно на $380 млн.

ІНФАГРО за матеріалами thedairysite

Останні новини: