Мілкіленд почав поставки сухого молока в Китай

imageМілкіленд Україна за підтримки Мілкіленд Інтермаркет, дочірнього підприємства глобальної групи Мілкіленд, уклала перший контракт і почала поставки сухих молочних продуктів, що виробляються українськими підприємствами групи, в КНР – MilkilandВідзначається, що раніше п’ять виробничих підприємств Мілкіленд Україна, в тому числі Роменський молочний комбінат і Менський сирзавод, пройшли відповідну сертифікацію для експорту в Китай сиру і різних видів сухих молочних продуктів.

“Цей контракт є тільки першим кроком нашої групи на перспективному ринку молочних продуктів Китаю. Ми будемо продовжувати докладати зусилля, спрямовані на пошук нових клієнтів і побудову збутової мережі в цій країні”, – прокоментував новину генеральний директор Мілкіленд Інтермаркет Сергій Кисельов.

Для довідки: Група компаній Мілкіленд – один з п’яти найбільших виробників молочної продукції на ринках України і Росії. В Україні групі належать 10 заводів, що виробляють широкий асортимент молочної продукції, в тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло. У Росії Мілкіленд виробляє молочні продукти на ВАТ «Останкінський молочний комбінат».

Milkiland

Останні новини: