Інформаційно-аналітичний бюлетень “Ринок молока”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бюлетень “Ринок молока” випускається для тих, хто потребує оперативної інформації по ситуації на молочних ринках України та світу.

Це інформаційно-аналітичний продукт обсягом до 20 сторінок з розділами:

 

  • Світовий ринок
    Стислий аналіз світового ринку молочних продуктів – сухого знежиреного молока, сухого цільного молока, масла, сиру, казеїну. Розділ містить останні новини світового молочного ринку, дані по виробництву молока та молочних продуктів та їх споживанню, а також інформацію по торгівлі та цінових тенденціях.   Виділено інформацію по ринках ЄС, країн Океанії і США, які визначають тенденції світової торгівлі більшості молочних продуктів.
  • Молочний ринок України
    У розділі детально аналізується поточний стан українського ринку молока та молочних продуктів: новини, статистика, законодавство, ринкові тенденції та прогнози. Особливо детально розглядаються виробництво молочних продуктів та зовнішня торгівля ними: оперативна інформація про виробництво молока та молокопродуктів, обсяги виробництва та експортні ціни. Аналізується діяльність основних виробників, експортерів та імпортерів.
  • Молочний ринок Польщі

    Головні тренди та новини польського молочного ринку. Детальний аналіз вартості сирого молока в злотих та перерахунок на європейську базу. Динаміка виробництва та експорту головних молочних товарів, цінові тенденції вартості вершкового масла, СЗМ, сухої сироватки та сирів в Польщі.

Періодичність:           2 випуски на місяць

Вартість передплати:
Для резидентів:        3200 грн/місяць при передплаті на рік, 3900 грн/місяць при передплаті на квартал
Для нерезидентів:     USD100/місяць

Демоверсія 1
Демоверсія 2

 

Щоб оформити передплату, будь ласка, напишіть нам:

info@infagro.com.ua

Останні новини: