Рожищенський сирзавод розглядає можливість виробництва білих сирів

white-cheese724

Ігор Полторак, керівник Рожищенського сирзаводу, повідомив про плани підприємства розвивати виробництво білих сирів.

Це рішення прийнято в результаті вивчення даних маркетингових досліджень, згідно з якими у світі збільшується споживання групи білих сирів, а подекуди попит на них може бути й більший, ніж на жовті.

На зустрічі в Департаменті агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації, яка відбулася 7 липня, Ігор Полторак розповів про можливості групи компаній Терра Фуд, до якої входить Рожищенський сирзавод, і про плани підприємства: “Об’єми плануємо підтримувати за рахунок експорту. Зараз поставляємо продукцію у Сербію, Молдову, Грузію, Азербайджан, Казахстан, В’єтнам, Єгипет, Марокко та інші країни”.

Рожищенський сирзавод – одне з найбільших підприємств Волинської області ‒ входить до групи компаній «Терра Фуд». Спеціалізується у виробництві масла, сиру та сухої сироватки. За добу сирзавод може переробляти 250 тис. тонн молока.

AgroTimes

Останні новини: