Обсяг світового ринку концентрату сироваткового протеїну до 2033 року зросте до 16,53 мільярда доларів США

Відповідно до звіту дослідження, опублікованого Spherical Insights & Consulting, світовий ринок концентрату сироваткового протеїну (КСБ) у 2023 році оцінювався в 6,05 мільярдів доларів США.

До 2033 року очікується, що розмір світового ринку цього продукту досягне позначки у 16,53 мільярда доларів США за середньорічних темпів зростання (CAGR) 10,57% протягом прогнозованого періоду.

Ключові постачальники концентрату сироваткового білка: Arla Foods Ingredients Group P/S, Glanbia Nutritionals, Hilmar Cheese Company, Fonterra Co-operative Group Limited, Saputo Inc., Davisco Foods International, Lactalis Ingredients, Agropur Inc., Carbery Group, Milk Specialties, Carbery Group, Westland Milk Products, SachsenMilch, FrieslandCampina, Lactalis Ingredients та інші.

За типом продукту світовий ринок концентрату сироваткового білка поділяється на КСБ 34%, КСБ 80% та інші. Очікується, що серед них сегмент КСБ 80 займатиме найбільшу частку світового ринку цього продукту протягом прогнозованого періоду часу. КСБ 80 є важливим компонентом протеїнових коктейлів, батончиків та інших продуктів спортивного харчування, оскільки він допомагає нарощувати м’язи, відновлюватися та підтримувати загальну форму.

ІНФАГРО за матеріалом globenewswire.com

Останні новини: