Coca-Cola будує нове молокопереробне підприємство у штаті Нью Йорк

Coca-Cola оголосила, що місцем для будівництва нового заводу для виробництва продукції бренду Fairlife, вибрано Вебстер, штат Нью-Йорк.

Для виробництва молочних напоїв Fairlife нове підприємство будуть забезпечувати молочною сировиною місцеві молочні кооперативи. Таким чином, Coca-Cola продовжить розвиток бізнесу, який вже генерує дохід 1 мільярд доларів США.

Генеральний директор Fairlife Тім Доулман сказав: “Споживчий попит на продукцію Fairlife знаходиться на рекордно високому рівні, і нове виробниче підприємство дозволить нам значно збільшити виробничі потужності та надати продукцію Fairlife ще більшій кількості домогосподарств по всій країні.  Оскільки ми продовжуємо розвиватися на Північному Сході, близькість підприємства до Вебстер і доступ до найкращих у своєму класі молочних фермерів роблять його ідеальним місцем для підтримки нашого наступного етапу зростання в регіоні та за його межами.  Ми щиро вдячні за співпрацю губернатору Хочул та її адміністрації протягом цього процесу.

Молочна промисловість є найбільшим сільськогосподарським сектором штату Нью-Йорк і робить значний внесок в економіку штату.  Місто Вебстер зручно розташоване між Рочестерським і Ніагарським молочними кооперативами, де місцеве населення має відповідний досвід роботи на підприємствах з виробництва продуктів харчування та напоїв, що робить його ідеальним місцем для розширення Fairlife.

Інвестиції Fairlife у розмірі 650 мільйонів доларів створять робочі місця.  Я походжу з родини молочних фермерів в Ірландії, і я пишаюся тим, що отримав цю чудову можливість позиціонувати наш штат як однин із провідних виробників молока в країні”, – сказав Тім Доулман.

У четвертому кварталі 2023 року планується розпочати закладку фундаменту та будівництво нового об’єкта після отримання відповідних дозволів.  Очікується, що об’єкт буде введено в експлуатацію в четвертому кварталі 2025 року.

Компанія Coca-Cola була стратегічним партнером Fairlife з моменту її заснування в 2012 році, остаточно придбала компанію у 2020 році.

ІНФАГРО за матеріалом forummleczarskie.pl

Останні новини: