SADAFCO купує польську Mlekoma

Для розширення бази постачальників сухого молока Saudia Dairy and Foodstuff Company (SADAFCO) придбала польського виробника молочних продуктів Mlekoma через свою дочірню компанію SADAFCO Poland.

Угода про придбання надає саудівській компанії початкову частку в розмірі 76 відсотків у Mlekoma Sp z.o.o та її підрозділі Foodexo sp.z o.o (Mlekoma Group), угода оцінюється в 120 мільйонів SR (32 мільйони доларів).

У Польщі група Mlekoma володіє двома заводами, що спеціалізуються на виробництві порошкових, згущених і рідких продуктів, а також незбираного молока, вершків, вершкового молока. Крім того, бізнес групи включає експортний бізнес в Європу, Африку, Близький і Далекий Схід.

Як нещодавно оголосила Саудівська фондова біржа (Tadawul), у результаті придбання фінансові результати обох сторін за наступний квартал будуть консолідовані в рамках SADAFCO.  Умови угоди передбачають, що існуюче правління Mlekoma продовжуватиме виконувати свої керівні функції.

Воут Маттійс, генеральний директор SADAFCO, сказав: «Цей крок є результатом рішучої націленості SADAFCO на збереження прибутку, незважаючи на численні виклики, з якими ми стикаємося на висококонкурентному внутрішньому ринку.  Це придбання дає можливість купувати сухе молоко на нашому власному заводі, що гарантує безпеку поставок і залишатися гнучкими на світовому ринку.

arabnews.com

Останні новини: