Астарта відновить реалізацію інвестпроєктів. Як тільки зможе

Агропромхолдинг «Астарта» з початком війни призупинив інвестиції у розвиток, але планує їх відновити, як тільки з’явиться можливість.

Про це повідомив генеральний директор «Астарта-Київ» Віктор Іванчик в інтерв’ю ЦТС.

Він розповів, що незважаючи на війну «Астарті» вдалося відсіятися на 100% угідь, у тому числі після розмінування на Чернігівщині. Обсяги виробництва промислового молока і його реалізації на внутрішньому ринку вдалося втримати на довоєнному рівні. Соєпереробний завод запустили після кількатижневої зупинки. Через проблеми з логістикою скоротилися обсяги експорту.

«Що змінилося принципово — ми тимчасово призупинили інвестиції у розвиток. Переглянули технологічні та виробничі процеси, інвестуємо лише для забезпечення безперервної виробничої діяльності компанії», — зазначив Іванчик.

Він уточнив, що «Астарта» загалом має три знакові інвестиційні проєкти, які відновить, як тільки це буде можливо. Йдеться про будівництво елеваторного комплексу на Чернігівщині, будівництво сучасного силосу для зберігання цукру (проєктні роботи).

«Щойно з’являться відповідні умови, продовжимо проєкт із будівництва нової технологічної лінії поглибленої переробки сої. Віримо в нашу перемогу і сподіваємося на відновлення економіки України», — додав Віктор Іванчик.

ukragroconsult.com

Останні новини: