Відбувся круглий стіл з обговорення законодавчого врегулювання взаємовідносин виробників харчової продукції та торговельних мереж

10 грудня за ініціативи міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатська аграрна рада» відбувся круглий стіл, де обговорювалися питання законодавчого врегулювання взаємовідносин виробників харчової продукції та торговельних мереж.

У ньому взяли участь народні депутати України Андрій Богданець, Сергій Бунін, Олександр Горобець, Олександр Сова і Степан Чернявський.

В засіданні також  взяли участь представники 13 профільних громадських об’єднань та асоціацій, серед них – Спілка молочних підприємств України. Було проаналізовано проблему взаємовідносин постачальників харчових продуктів і торговельних мереж та особливості законопроектів з цієї проблематики, які зараз розглядаються профільними комітетами Верховної Ради.

Представники асоціацій відзначили актуальність ініціатив та необхідність якнайшвидшого ухвалення у першому читанні найбільш збалансованого законопроекту, яким одностайно визнаний законопроект №6068-3.

Детальніше тут.

fb Спілка молочних підприємств України

Останні новини: