Danone інвестує 67 мільйонів євро у чотири свої підприємства у Франції

Завод Вількомталь-сюр-Аррос повністю переходить на випуск продуктів UHT на рослинній основі, в основному з вівса, для бренду Alpro. 

Це буде вливання у розмірі 43 млн євро на встановлення нових ліній та виробництво продукції для постачання на французький та європейський ринки.  Випуск продукції заплановано на другий квартал 2023 року.

У 2021 році компанія інвестувала 16,5 млн. євро в існуючий майданчик Alpro в Іссенхаймі.

У компанії Danone зазначили, що у Франції ринок харчових продуктів на рослинній основі за останні сім років потроївся і, як очікується, зросте ще на 50% до 2025 року.  Новий проект означає, що до 2024 року у Франції компанія зможе з

більшити свої виробничі потужності з виробництва напоїв з використанням ультрапастеризації обладнання більш ніж на 25%.

Франсуа Ейро, керуючий директор Danone Fresh Products France, повідомляє, що проект дозволить Вількомталь-сюр-Аррос підтримувати зростаючий ринок, ставши в Європі еталоном з виробництва напоїв на основі вівса, і при цьому скоротивши вуглецевий слід на 70%.

Молочні заводи в Байоль, Пеї-де-Бре та Сен-Жуст-Шалейссен отримають сукупні інвестиції у розмірі 24 млн. євро, щоб адаптувати свої виробничі потужності для випуску свіжих молочних продуктів, в основному для брендів Danone, Activia, Danette та Light & Free.

ІНФАГРО за матеріалами dairyreporter.com

Останні новини: