Україна та Ізраїль мають намір розширювати співпрацю в галузі молочного тваринництва

Стан та перспективи двосторонньої співпраці України та Ізраїлю у галузі молочного тваринництва стали предметом онлайн зустрічі Посольства України в Ізраїлі, української АВМ та ізраїльської Асоціації сприяння розвитку співпраці Ізраїль-Україна, СНД.

Про це повідомляється на сторінці Посольства у соцмережі Facebook.

«Метою заходу було обговорення стану і перспектив двосторонньої співпраці у сфері молочного тваринництва. Ізраїльську сторону, зокрема, було ознайомлено зі станом, перспективами розвитку і потребами зазначеної галузі», – йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі українські аграрії висловили зацікавленість у розширенні двосторонньої співпраці з низки напрямків.

«Зокрема це модернізація поливних систем, створення в Україні національного племінного центру, комп’ютеризація молочних ферм, експорт-імпорт комбікормів, будівництво в Україні кормових центрів, переробка молочної продукції», – наголошується в повідомленні.

Сторони також домовилися опрацювати на початку 2022 року візит делегації Асоціації виробників молока до Ізраїлю для детального обговорення з релевантними ізраїльськими державними інститутами та приватними агрокомпаніями перспективних двосторонніх проектів у рамках пріоритетних сфер.

ua.interfax.com.ua

Останні новини: