FrieslandCampina відкриває Центр інноваційного досвіду в Китаї

Минулого тижня FrieslandCampina відкрила свій Центр інноваційного досвіду (IEC) в Сіньтяньді, Китай.

Молочний кооператив зі штаб-квартирою в Нідерландах заявив, що нове підприємство надасть своїм споживачам, клієнтам і зацікавленим сторонам платформу для знайомства з 150-річною спадщиною компанії і інноваціями.  IEC є першим в світі подібним центром FrieslandCampina.

Розташований в Сіньтяньді, багатому районі Шанхаю, центр займає два поверхи.  IEC демонструє портфоліо компанії і корпоративні цінності поряд з можливостями технологій нового покоління з використанням штучного інтелекту, а також тестування та випробування, моніторинг процесів в реальному часі і багато іншого.

FrieslandCampina заявила, що допоможе своїм клієнтам зрозуміти тенденції в уподобаннях і потребах китайців.

«Минулого місяця FrieslandCampina відзначила своє 150-річчя.  Ми спостерігаємо виняткове зростання доходів в Китаї за останні 12 років», – сказала Грейс Чен, керуючий директор по Китаю.  «Ключовим двигуном зростання і завоювання ринку є те, що ми завжди налаштовані на зміни і віддані інноваціям».

FrieslandCampina заявила, що першою в індустрії споживчих товарів впровадила обслуговування клієнтів на основі штучного інтелекту.  Він використовує технології блокчейн для відстеження походження сировини, а також внутрішнього і міжнародного ланцюжка поставок.

ІНФАГРО за матеріалами dairyreporter.com

Останні новини: