Elopak розширює присутність на Близькому Сході та в Африці

Норвезька виробник упаковки Elopak оголосив про придбання компанії Naturepak Beverage Packaging Co., що займається пакувальними рішеннями.

Компанію було придбано у Gulf Industrial Group Company і Evergreen Packaging за безготівковою ціною і без боргів за 96 мільйонів доларів (83 мільйони євро).

Naturepak Beverage – постачальник картонних упаковок і пакувальних систем для свіжих рідин на Близькому Сході і в Північній Африці з місцевими виробничими підприємствами в Марокко і Саудівській Аравії.

Угода дозволить Elopak розширити свою глобальну присутність, дасть їй доступ до нових зростаючих ринків і підтримає її в досягненні цільового зростання виручки на 2-3%.

Томас Кьорменді, генеральний директор Elopak, сказав: «Ця угода являє собою важливу частину намірів зростання компанії, які ми виклали нашим акціонерам під час IPO в цьому році.  Я пишаюся тим, що володію тим, що ми вважаємо одним з найбільш якісних активів в регіоні, і вітаю співробітників Naturepak Beverage в родині Elopak ».

Він продовжив: «Встановивши присутність в Марокко і Саудівській Аравії, ми можемо отримати доступ до важливих ринків, що розвиваються, і надати портфель брендів Elopak ключовим місцевим та міжнародним гравцям.  Угода відображає наші тверді наміри розширення бізнесу на Близькому Сході і в Африці».

Компанію Naturepak Beverage буде перейменовано в Elopak, а її клієнти отримають доступ до більш широкого асортименту продукції, екологічно безпечним пакувальним рішенням і технічним знанням.

ІНФАГРО за матеріалом foodbev.com

Останні новини: