«Терра Фуд» розпочав виробництво крафтових італійських сирів

Компанія «Терра Фуд» запустила виробництво одразу двох видів сирів, які виготовляються за італійською технологією — моцарелла і буррата ТМ Premialle.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Унікальність новинок для українського ринку полягає в тому, що це малосерійний випуск продукту національним виробником з використанням ручної роботи, як у крафтових сироварнях Італії», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що моцарелла і буррата виробляються на «Білоцерківському молочному комбінаті» — флагманському підприємстві «Терра Фуд».

Для виготовлення продуктів на заводі був запущений спеціальний цех молочних делікатесів. Його виробничі потужності розраховані на те, щоб забезпечити українців справжніми італійськими моцареллою і бурратою виключно високої якості. Новинки виготовляються з молока класу «екстра».

На сьогодні ці два продукти вже представлені в обраних мережевих супермаркетах в упаковці «стакан» вагою 125 грам.

«Терра Фуд йде попереду ринку, пропонуючи споживачам не тільки те, що вони очікують, але і продукти, що перевершують очікування. До таких можна сміливо віднести наш ексклюзивний лонч справжніх італійських моцарелли і буррати. Це крафтова концепція, яку запроваджує національний виробник, що своїм ім’ям гарантує якість і безпечність продукції. Наша мета — відкрити українцям справжній смак італійських моцарелли і буррати у всіх його напівтонах», — наголошує Фортунато Гуадалупі, генеральний директор «Терра Фуд».

Таким чином, італійська рецептура, контроль якості, за який відповідає італієць Роберто П’яцца, інженер із впровадження нової техніки і технологій, рекомендації з приготування італійських страв на упаковці — все це просуває гастрономічну культуру Італії в Україні. «У найближчих планах „Терра Фуд“ — розширення лінійки сирних делікатесів», — підсумував Фортунато Гуадалупі.

milkua.info

Останні новини: