Більше 40 молочних компаній уклали угоди злиттів/поглинань в 2020 році

Згідно з даними Zenith Global по транзакціях компаній, що займаються продуктами харчування і напоями, Nestlé, Constellation Brands, Diageo, Keurig Dr Pepper, New Age Beverages і Pernod Ricard здійснили в 2020 році найбільше поглинань.

Кожна з них брала участь в п’яти або більше поглинаннях. Cott, Waterlogic, Berlin Packaging і Kerry зробили чотири поглинання.
Dean Foods була єдиною компанією, яка домовилася про п’ять або більше продажів, за нею – Fonterra і Nestlé, по чотири угоди.

Всього в угодах M&A взяли участь +1365 компаній з 53 країн, з яких найбільш помітними виявилися компанії США і Великобританії.

Компанії Франції і Швейцарії були найбільшими чистими покупцями (+9), за ними йдуть Данія та Нідерланди (+5).
Компанії США були основним нетто-продавцем (-35), за ними йдуть Великобританія (-22), Канада (-10), Сінгапур (-10), Австралія (-7), Ізраїль (-7) і Японія (-7) .

Було укладено 46 угод в категорії молочних продуктів і 18 угод в сегменті безмолочних продуктів. Березень (вісім угод) і жовтень (сім) були найактивнішими місяцями в категорії молочних продуктів.

Вісімнадцять країн були залучені в операції придбання в цьому секторі, з них найбільш активними були компанії США (16 компаній).

ІНФАГРО за матеріалами dairyreporter.com

Останні новини: