Компанія Терра Фуд почала випускати безлактозне молоко

Лінійка молочних продуктів компанії ТЕРРА ФУД поповнилася безлактозним молоком.

Новий напрямок представлено ультрапастеризованим безлактозним молоком ТМ «Біла Лінія» та ТМ «Ферма». Воно виготовляється на сучасних виробничих лініях Тульчинського маслосирзаводу, який входить до активів ГК TERRA FOOD.

«ТЕРРА ФУД враховує особливості усіх своїх споживачів та пропонує продукти з повагою до потреб кожного, – зазначив Ярослав Коваль, директор з маркетингу ТЕРРА ФУД. – Так, наша новинка є справжнім порятунком для людей, які не сприймають лактозу, та знахідкою для тих, хто підтримує тренд здорового харчування».

Безлактозне молоко ТМ «Біла Лінія» та ТМ «Ферма» – це натуральний продукт із відбірного молока, що випускається у фасуванні 900 г в екологічних пакетах Tetra Fino, у яких молоко може зберігатися до 90 діб. У продукті містяться всі корисні вітаміни та мінерали – їх вдається зберігати завдяки сучасному обладнанню та новітнім технологіям, що використовуються на підприємстві.

«Поява новинки у нашій лінійці є важливим доповненням саме ринку вітчизняного безлактозного молока, оскільки далеко не всі виробники готові встановлювати додаткове обладнання для виробництва цього продукту. Тому частину попиту на нього досі задовольняли іноземні компанії», – зазначив Ярослав Коваль.

terrafood.ua

Останні новини: