«Українська молочна компанія» надала трьом лікарням благодійну допомогу

У складний час українські МТФ не залишаються осторонь медичних проблем, ТОВ «Українська молочна компанія», що на Київщині (генеральний директор Юрій Кунак) вже закупила і доставила до лікарень найнеобхідніші засоби захисту, а також медикаменти.

 

У розпал вірусу Covid-19 з проханням про допомогу до ТОВ «Українська молочна компанія» звернулось три лікарні: Згурівська центральна районна лікарня (Київська обл.), Борзнянська центральна районна лікарня (Чернігвська обл.) і Баришівська центральна районна лікарня (Київська обл.).

Як показав досвід інших країн, важливим є надійний захист медичних працівників, аби уникнути зараження лікарів та медсестер. Тому до списку були насамперед  включені  захисні  засоби  для медперсоналу.

Серед найнеобхіднішого було придбано: натрій хлорид, інфулган, костюми захисту, шприци, респіратори, захисні окуляри, маски медичні, рукавиці медичні, системи, дезінфекційні препарати.

ТОВ «Українська молочна компанія» опікується медичними закладами районів, де орендує землі, піклуючись про здоров’я не лише своїх пайовиків, а й усіх, хто звертається по допомогу в місцеві лікарні.

 

milkua.info

 

Останні новини: