Мілкіленд почав постачання вершкового масла в Китай

“Мілкіленд”, молочна група з активами в Україні та Польщі, за підтримки ТОВ “Мілкіленд Інтермаркет” уклала перший контракт і почала постачання вершкового масла, виробленого українськими заводами групи, споживачеві з КНР.

Як повідомляється на сайті компанії, група також продовжує постачання в Китай сухих молочних продуктів з метою розвитку мережі дистрибуції в цій країні.

“Цей контракт є важливим кроком Групи на зростаючий ринок молочної продукції Китаю. Ми продовжимо зусилля з пошуку нових клієнтів і просуванню нових продуктів на цьому ринку”, – зазначив директора ТОВ “Мілкіленд Інтермаркет” Сергій Кисельов, який цитується в повідомленні.

Як повідомлялося, “Мілкіленд” за січень-березень 2018 року збільшила чистий прибуток в 2,1 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року – до EUR2,38 млн.

У 2017 році Група отримала чистий збиток у розмірі EUR7,35 млн, що в 5,3 рази менше, ніж в 2016 році. Її виручка за минулий рік скоротилася на 4,3% – до EUR140,41 млн.

Група компаній “Мілкіленд” – один з найбільших виробників молочної продукції на ринку України. Її виробничі потужності в Україні, Росії, Польщі можуть переробляти 1,33 млн т молока на рік.

В Україні групі “Мілкіленд” належить 10 заводів, що виробляють широкий асортимент молочної продукції, в тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло, які реалізуються під торговими марками “Добряна” і “Коляда”.

Влітку 2012 року “Мілкіленд” придбав Мазовецький сироробний завод Ostrowia в Польщі, на початку 2013 року – ВАТ “Сировар” в РФ.

interfax.com.ua

Останні новини: