Замовлення доставки сиру онлайн 24/7

Компанія Tentation Fromage допомагає встановити зв’язок між виробниками сиру, які не представлені в Інтернеті або представлені в дуже спрощеному варіанті, і споживачами.

Компанія, яка брала участь у недавній виставці Salon du Fromage у Парижі, вважає, що може сприяти продажам спеціальних сирів і розширити географію продажів виробників сиру, створивши можливість для споживача вибирати сири онлайн та замовляти доставку “до дверей” в режимі 24/7. При цьому налогошується, що сир не буде коштувати дорожче, ніж у звичайному магазині.

Сири типу Рокфор, моцарелла, козині сири і навіть йогурти, масло і мед можна замовити в цьому онлайн магазині, причому в продажу не тільки французькі сири, а й вироблені у Великобританії. Географічна доступність сервісу – 30 країн Європи, хоча біля деяких товарів є позначки з географічними обмеженнями доставки або опції “самостійний вивіз”.

Компанією також пропонується передплата, якою передбачається доставка вибраного асортименту сирів щомісяця.

Співвласник компанії Александр Кіпп повідомив кореспонденту Dairy Reporter, що їх компанію називають “сирний Uber”, і що їх сайт добре відвідується як виробниками сиру, так і споживачами. У планах – розширення сервісу.

ІНФАГРО за матеріалом Dairy Reporter, Jim Cornell

 

Останні новини: