ПриватБанк запустив програму інвестиційного кредитування українського бізнесу

ПриватБанк запустив програму інвестиційного кредитування бізнесу, що дозволить українським компаніям і малому бізнесу отримати довгострокове фінансування на придбання або модернізацію основних фондів під заставу вже наявного майна (нерухомість або автотранспорт).

Отримати інвестиційну кредитну лінію в ПриватБанку можна на строк до 5 років, сума фінансування становить від 500 тис. до 10 млн грн.

«Програми підтримки бізнесу, спрямовані на поповнення оборотних коштів, допомогли нашим клієнтам, і насамперед малому бізнесу, пережити економічні кризи, – говорить керівник напряму «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – Сьогодні ми допомагаємо бізнесу рухатися вперед, уперше за багато років банк відкриває програми інвестиційного кредитування, розраховані на реалізацію довгострокових проектів розширення бізнесу або будівництва нових виробництв передусім в агросекторі».

Як зазначають у банку, оформлення інвестиційних кредитних ліній ПриватБанку для агрокомпаній дозволить отримати часткову компенсацію кредиту від держави – до 25% кредиту (постанова КМУ № 130 від 01.03.2017 та № 86 від 07.02.2018) у разі придбання сільгосптехніки вітчизняного виробництва та частини процентів за кредитом для проектів розвитку тваринництва (пункти 5, 6, 11 постанови КМУ № 106 і пункти 4, 6 постанови КМУ № 107).

privatbank.ua

Останні новини: