Fonterra укріплює позиції на американському ринку сироваткового протеїну

Новозеландська Fonterra купує частку в компанії – американському виробникові концентрату сироваткового протеїну і лактози для укріплення своїх позицій на ринку США. Сума угоди не розголошується.

Компанія Columbia River Technologies, розташована в Орегоні та створена як спільне підприємство компаній Threemile Canyon Farms та Tillamook County Creamery Association (TCCA), виробляє продукцію з сироваткового протеїну. З 2013 року Fonterra мала спеціальне торгове агентство для продажу цієї продукції.

Після завершення угоди, Fonterra матиме рівну з іншими акціонерами частку в компанії та, за словами директора Fonterra по ринках Північної та Південної Америки, отримає можливість задовольняти потребу в інгредієнтах на основі сироваткового протеїну на ринках, віддалених від Нової Зеландії.

Зі свого боку, керівництво американських компаній заявило, що вони задоволені угодою та вважають перспективним участь у бізнесі такого досвідченого партнера як Fonterra.

ІНФАГРО за матеріалом Dairy Reporter

Останні новини: