Туровський молочний комбінат випустив на ринок новий бренд

turovsky

У серпні молочний ринок Білорусі поповнився ще одним яскравим брендом з інтригуючою назвою Villmonte: Туровський молочний комбінат в черговий раз розширив свій брендовий портфель.

Відповідно до планів виробника в 2017 році під брендом Villmonte на ринку будуть представлені сири італійської категорії: моцарелла м’яка, маскарпоне, рикотта класична і рикотта лайт, кремчіз.

Перші продукти під брендом Villmonte – м’яку моцарелу в зручній упаковці doy-pack – споживачі зможуть придбати вже в перший тиждень серпня. В асортиментній лінійці виробника будуть представлені три класичних формату моцарели: MINI – це безліч дрібних кульок, в Італії отримали образну назву «чільєджіні», MIDDLE – чотири кульки «фраголіні», MAXI – один великий кулька «боккончіні». Всі види будуть запропоновані в упаковці по 100 г.

Асортиментна лінійка Villmonte буде поступово розширюватися. Так, вже у вересні у продажу з’являться маскарпоне і Рікотта.

Спочатку продукція під новим брендом буде представлена в торговій мережі Білорусі. Одночасно буде виконуватися комплекс робіт по виведенню продуктів під брендом Villmonte в роздрібні мережі на всіх експортних ринках підприємства, а їх сьогодні десять: Російська Федерація, Казахстан, Киргизстан, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Узбекистан, Туркменістан, Об’єднані Арабські Емірати і Сінгапур.

ІНФАГРО за матеріалами belmarket.by

Останні новини: