Схвалено новий міжнародний стандарт Codex Alimentarius щодо сухого молочного пермеату

powder

Новий науково обґрунтований міжнародний стандарт на сухий молочний пермеат встановлює критерії оцінки складу, ідентичності, безпечності та якості сухого молочного пермеату.

Arla Foods Ingredients, виробник молочного пермеату, вважає, що прийняття цього стандарту активізує зростання попиту на цей продукт та відкриє нові канали продажів, зокрема в Азії.

Шарлотта Соренсен, керівник проекту Arla Foods Ingredients, розповіла, що сухий молочний пермеат – відносно новий продукт, який вже широко використовується в харчовій промисловості ЄС та США. Але, оскільки Codex Alimentarius не містив відповідного стандарту на продукт, Китай не давав дозволу на його використання. Соренсен вважає, що тепер сухий молочний пермеат має кращі перспективи на світовому ринку.

ІНФАГРО за матеріалами thedairyreporter.com

Останні новини: