Мілкіленд закриває Конотопський молокозавод?

milkiland_724

На Конотопському молокозаводі, який входить в структуру холдингу «Мілкіленд», вже 4 місяці не виплачують заробітну плату співробітникам. Керівництво підприємства не з’являється на засіданнях комісій з питань заборгованості із зарплати на підприємствах міста і порушує законодавство України про працю.

3 травня в приміщенні міської ради Конотопа під головуванням мера Артема Семеніхіна і за участю представників правоохоронних органів, працівників виконавчого комітету та місцевих ЗМІ відбулася нарада з питання заборгованості з виплатами зарплат.

На молокозаводі згідно зі штатним розкладом працює близько 40 співробітників. На сайті холдингу вказується, що філія «Конотопський молзавод» спеціалізується на виробництві молока питного і топленого, біокефіру, ряжанки, сметани, масла, а також, сухого знежиреного молока та молочної сироватки. Місцеві ж ЗМІ стверджують, що зараз підприємство в основному працює тільки на прийом молока і виготовлення плавлених сирків.

Важливо, що молокозавод не виграв тендер по забезпеченню продукцією установ освіти та охорони здоров’я міста.

Мер разом з представниками місцевої прокуратури пообіцяли розібратися в питанні щодо виплати заборгованості із заробітної плати на підприємстві. Найближчим часом Артем Семеніхін планує зустрітися з керівництвом «Конотопського молокозаводу» і «Мілкіленд».

Раніше повідомлялося, що Мілкіленд закриває Останкінський молочний комбінат.

05447

Останні новини: