«Фермерські традиції» ― нова лінійка молочної продукції від ТМ «Ферма»

image

«Фермерські традиції» ― нова лінійка молочної продукції від ТМ «Ферма». Компанія «ТЕРРА ФУД» повідомляє про розширення портфеля ТМ «Ферма» лінійкою молочної продукції «Фермерські традиції».

Новинки виробляються спеціальним фермерським способом, який дозволяє зберегти натуральність, яскравий кисломолочний смак і аромат продукту. «Фермерські традиції» стануть справжньою знахідкою для тих, хто обирає натуральні молочні продукти.

«Фермерські традиції» представлені трьома молочними продуктами «по-фермерськи»: термостатний кефір 2,5%, термостатна сметана 15% та 20%, а також справжній твердий фермерський сир 50%. Сметана та кефір, які сквашують за особливою фермерської технологією, мають густу консистенцію, одночасно ніжну і щільну, їх приємно їсти просто ложкою.

Для виробництва цих продуктів натуральне молоко та живу закваску з кисломолочними бактеріями розливають в індивідуальні стаканчики і пляшки, після чого їх відправляють для сквашування до спеціальної термостатної камери. Ніжний твердий сир «Фермерські традиції» створюється за унікальними рецептами фермерів Поділля. Завдяки делікатній обробці молока при низьких температурах, сир має характерний молочний смак з легкою кислинкою та приємну м’яку консистенцію.

Всі молочні продукти ТМ «Ферма» виробляються з натурального фермерського молока сучасних українських ферм, де добре доглядають за коровами, а отримане молоко дбайливо очищають, зберігаючи його натуральні властивості.

terrafood.ua

Останні новини: