Корея планує побудувати в Україні молокозавод

image19 вересня 2016 року Асоціація тваринників України на чолі з головою Іриною Паламар провела ділову зустріч, на якій були присутні консул Посольства Республіки Корея – пан Шин Кю Хо, керівник Департаменту продовольства та маркетингових досліджень Корейського аграрного економічного інституту – пан Хуг Дук та керівництво європейської філії компанії Eurofarm.

Асоціація тваринників України організувала для корейської делегації візити на 2 українські ферми з вирощування ВРХ та свиней, аби познайомити гостей з технологіями виробництва вітчизняної м’ясо-молочної продукції.

Корейська сторона висловила велику зацікавленість в імпорті  української продукції тваринництва. Зокрема, що стосується молочних продуктів, то корейці зацікавлені у поставках UHT молока. Корейська сторона  планує побудувати в Україні власний молокопереробний завод для прямих поставок  молока до своєї країни і звернулася до Асоціації з проханням  допомогти у пошуку партнерів.

Під час зустрічі було обговорено питання прискорення усіх необхідних процедур для налагодження експорту. Асоціація тваринників України звернеться до Держпродспоживслужби щодо сприяння у сертифікації українських підприємств для експорту продукції до Кореї.

agronews.ua

 

 

Останні новини: