Глобальна молочна криза: Parmalat Harvey Fresh скасовує п’ять контрактів з постачальниками

contract-cancelled-724

Австралійська Harvey Fresh, що була придбана компанією Parmalat y 2014 році, повідомила п’ятьох своїх постачальників, що не прийматиме від них молоко з початку січня 2017 року через глобальне перевиробництво.

У заяві, яку компанія опублікувала у четвер, 7 липня, повідомляється, що плани з нарощування експорту керівництвом компанії переглянуто.

“Глобальний надлишок молока, в основному з Європи, тисне на ринок Азії, призводячи до низьких цін у всіх категоріях молочних продуктів, включаючи сир, сухе молоко і пастеризоване молоко”.

«Стало абсолютно ясно, що ця глобальна ситуація навряд чи зміниться або поліпшиться протягом наступних шести-дванадцяти місяців. Таким чином, маючи таку кількість постачальників, як зараз, Harvey Fresh опиняється в ситуації, коли кількість молока, що надходить у переробку, не відповідає існуючому попиту.

В компанії Harvey Fresh сподіваються, що глобальний надлишок пропозиції вирівняється у 2017 році, і компанія зможе продовжити нарощувати обсягів продажів ультрапастеризованого молока на ринках Азії”.

ІНФАГРО за матеріалами perthnow.com.au

Останні новини: